Et godt år for Ribalta

2017 går mot slutten, og vi kan se tilbake på et godt år i Ribalta PR AS.

(Bildet over er fra vorspielet til årets julebord med flere av våre frilansere på plass)

Målet for året var en vekst på 10%, og det har vi klart. Ribalta har hatt en solid økonomi og overskudd hvert eneste år siden oppstarten i 2011. Det er vi stolte av.

Enda mer stolte er vi av de lange kundeforholdene våre. Vi mener langsiktighet lønner seg, og at langsiktige samarbeidsavtaler er et tegn på kvalitet. Vi har for eksempel jobbet med Univar og Strømmen Storsenter siden starten i januar 2011. St1/Shell og KNA har vi jobbet med siden januar 2012, mens vi begynte samarbeidet med Continental i januar 2013. Harald A. Møller AS og STIHL har vi jobbet med siden januar 2014.

Til sammen har vi jobbet for 30 kunder dette året.

I 2017 har vi jobbet med enda flere frilansere enn tidligere, og vi var sju stykker på årets julebord (se bildet over) – i tillegg til styreleder Stein Rømmerud som var med oss i tankene ;)

2017 ble året hvor vi virkelig ble en stor produsent av videoinnhold. Vi har laget nesten 60 filmer – og de har til sammen nesten 4,5 millioner visninger. Vi har knyttet til oss noen av Norges beste på film og redigering, og vår showreel for 2017 kan du se her:

I tillegg til å lage filmer har vi i år produsert tre kundemagasiner, sendt ut 20 nyhetsbrev, sendt over 200 pressemeldinger og arrangert stakeholderseminarer og medietreninger. Vi har daglig kontakt med pressen på vegne av våre kunder, vi har ansvaret for en rekke profiler på sosiale medier og vi er i månedlige møter med våre største kunder for å bistå med kommunikasjonsrådgivning.

I Ribalta brenner vi alle spesielt mye for motorsport, og derfor synes vi det er ekstra gøy at våre bilsportsutøvere Dennis Olsen, Roar Lindland og Sondre Evjen har gjort det så bra. De imponerer på banen, og det synes også i både tradisjonelle og sosiale medier.

De siste ukene har vi jobbet lange dager for å sikre oss viktige avtaler for neste år. Det er med stolthet vi allerede nå kan konstatere at vi fortsetter kundeforholdet med samtlige av våre største kunder også i 2018. I tillegg har vi gjort avtaler med flere nye kunder, og vi har mye spennende på gang. Samtidig er vi noen arbeidsjern i Ribalta, så vi ønsker alltid mer å gjøre og har fortsatt ledig kapasitet.

Men aller først skal vi roe det litt ned i jula, og ønsker med dette alle våre kunder, medarbeidere og forretningsforbindelser en riktig god jul og et godt nytt år!

Atle og Pål André

PS:
Her er noen av våre viktigste kunder i 2017:

Kunder