Takk for i år!

Det første driftsåret til Ribalta er snart unnagjort, og vi kan se tilbake på et lærerikt, spennende og suksessfylt år.

Ribalta PR AS så dagens lys den 1. januar 2011, og da flyttet vi også inn i våre nye lokaler i Møllesvingen 2 rett ved Ullevål Hageby i Oslo. Med ganske blanke ark, og ordrebøker som var langt fra fulle, startet vi arbeidet med Norges første PR-byrå med spesialkompetanse på motorsegmentet.

Derfor var det kanskje litt rart at noen av våre første kunder var Brandstad og Strømmen Storsenter, som ikke har noe som helst med motor å gjøre i det hele tatt! Men i tillegg til å ha spesialkompetanse på motor, så er vi et fullverdig PR-byrå som kan tilby en rekke PR-tjenester for alle mulige bedrifter. Derfor har vi dette året jobbet for alt fra små flyttebyråer til store matvarekjeder og utleieselskaper.

Det er imidlertid innenfor motorsegmentet vi har hatt mest å gjøre, og mottakelsen i bransjen har vært svært positiv på at det nå har kommet et PR-byrå med akkurat denne spesialkompetansen. På kundelisten etter årets første driftsår finner vi både bilimportører, båtimportører, bilsportsutøvere, bilforhandlere og selskaper i oljebransjen.

I løpet av dette året har vi jobbet med et bredt spekter av PR-tjenester. Vi har blant annet levert omfattende kommunikasjonsstrategier og PR-planer, vi har medietrent ledere i en rekke selskaper, vi har laget flere kundemagasiner, vi har arrangert pressekonferanser, vi har kreert massevis av eksklusive mediesaker og vi har sendt hundrevis av pressemeldinger.

Arbeidet har vært omfattende, lærerikt, til tider stressende, men først og fremst veldig moro. Dessuten har vi lykkes godt økonomisk i vårt første driftsår, hvor vi ligger an til et godt overskudd allerede.

Om ikke så altfor lenge er det klart for en liten juleferie, men det er ikke lenge før det braker løs i 2012 med nye store oppdrag på vent!

I mellomtiden vil vi ønske alle våre kunder en God Jul og et Godt Nytt År!

Frederik, Atle og Stein

Frederik Finnes 005atle_portrett30stein