Kjørekurs bil, båt og MC

Som “Norges raskeste PR-byrå” tilbyr Ribalta også kurs innen trafikksikkerhet, samt banekjøring og heftige opplevelser både i bil, motorbåt og MC. Vi i Ribalta har en lidenskap for motoriserte kjøretøy, og ønsker å dele vår lidenskap og kompetanse med andre.

MC

Stein Rømmerud er tidligere utøver i roadracing, tidligere redaktør av Bike, og er også en av Norges mest erfarne kjøreinstruktører på motorsykkel. Han er også sertifisert som offisiell MC-instruktør på verdens råeste racerbane, Nürburgring Nordschleife.

BIL

Nürburgring Nordschleife kjenner også Atle Gulbrandsen godt, etter å ha kjørt VLN-mesterskapet på banen i en rekke sesonger. Atle er en av de i Norge med flest runder på “Ringen”, men har også erfaring som kjøreinstruktør fra norske baner som Rudskogen og Vålerbanen. Atle er også tidligere Norgesmester i racing, og har kjørt det meste av superbiler de siste årene i form av sin jobb som biltester i Vi Menn, Auto Motor & Sport og Broom Live på TV2.

BÅT

Har du lyst til å lære mer om navigering, effektiv hastighetsskjøring eller ganske enkelt manøvrering i trange havner?  Frederik Finnes har som mangeåring båttester kjørt alt fra performancekatamaraner i 125 knop, til yachter på over 120 fot, og har både kystskipperkompetanse og det svenske sjøforsvarets høyhastighetssertifisering. Frederik gir deg en lettfattelig innføring i båtkjøringens ABC, og skreddersyr kurset etter dine behov.

Kontakt oss for et godt tilbud innen kjørekurs!