Om Ribalta PR

IMG_7228

 

Ribalta (it.) [ribalta:] italiensk for rampelys.

Navnet er ikke tilfeldig. Ribalta er et lite, men offensivt kommunikasjonsbyrå som hjelper deg «ut på scenen og frem i rampelyset».

Ribalta PR er et fullservice kommunikasjonsbyrå som kan hjelpe din bedrift med alt fra strategiarbeid til operativ bistand.

Vi leverer tjenester som content marketing (innholdsmarkedsføring), videoproduksjon, kundemagasiner, pressemeldinger, nyhetsbrev, medietrening, sosiale medier-ansvar, stakeholderseminarer, kommunikasjonsstrategier, kriseberedskap med mer.

Vi har kompetansen, erfaringen, kontaktnettet og kreativiteten som skal til for å skape effektiv kommunikasjon mot massemedia og interessegrupper i dine omgivelser.

Som tidligere motorjournalister sitter vi også på en unik spisskompetanse innenfor automotive, men vi har også flere kunder innenfor helt andre bransjer.

Ribalta så dagens lys den 1. januar 2011, og har samarbeidet med en rekke selskaper som Shell/St1, Continental, Stihl, Audi, Volkswagen, Skoda, Dekkmann, Strømmen Storsenter, Hyundai, Univar, Peugeot, Cramo, Reitan Gruppen, Thule, Norboat, KNA og Norges Bilsportforbund. Vi jobber også utover Norges grenser, og har blant annet samarbeidsbyråer i flere nordiske land.

Atle Gulbrandsen
Daglig leder og partner

 

Pål André Skogen
Rådgiver

 

Stein Rømmerud
Styreleder og partner

Assosierte rådgivere

Morten Brinchmann
Grafisk designer

 

Benjamin A. Ward
Foto og video

 

Andreas Handeland
Journalist

 

Peter Bryng
Video