Endringer i Ribalta

Ribalta har besluttet å endre organisasjonsstrukturen i tiden fremover. Fra 01.06.18 tar Atle Gulbrandsen over alle aksjene i Ribalta, og blir også selskapets eneste fast ansatte. Et stort nettverk av frilansere er allerede tilknyttet Ribalta, og samarbeidet med disse vil fortsette.

Med noen av Norges beste på film, foto og tekst i vår «stab» er vi klare til å gjennomføre både store og små oppdrag i tiden fremover. For Ribaltas kunder vil heller ikke denne organisasjonsendringen utgjøre noen merkbar forskjell. Alle kundeforhold fortsetter som tidligere med Atle Gulbrandsen som hovedkontakt.

Pål André Skogen, som har vært fast ansatt i Ribalta i 2,5 år, gir seg nå i Ribalta.

– Jeg vil takke Pål André for flott innsats i 2,5 år. Han har løst nye oppdrag på strak arm og gjennomført mange flotte jobber for Ribalta. Jeg ønsker ham lykke til videre i arbeidslivet, sier Atle Gulbrandsen.

Stein Rømmerud, som har vært aksjonær i Ribalta siden starten i 2011, selger nå sine aksjer til Atle Gulbrandsen. Men Rømmerud fortsetter som en assosiert partner i selskapet

– Steins kompetanse har vært uvurderlig i oppstarten av Ribalta, men nå er tiden inne for å fortsette ferden videre på egne bein. Jeg er imidlertid svært glad for at Stein fortsatt skal være tilknyttet Ribalta som en assosiert rådgiver, slik at både vi og kundene kan ha glede av hans kunnskap i tiden fremover også, sier Atle Gulbrandsen.