Film: Vision Zero

I april 2017 var Atle Gulbrandsen fra Ribalta sammen med en rekke kjendiser på Vålerbanen for å lage filmer til trafikksikkerhetskampanjen Vision Zero. Se filmene her!

Utfordring:

Ribalta har jobbet sammen med Continental i mange år, og i fjor lanserte Continental sin internasjonale kampanje Vision Zero med mål om null ulykker, null skadde og null drepte i trafikken.

Sammen med Continentals samarbeidspartnere IUM og Marvelous ble vi engasjert for å skape engasjement rundt denne kampanjen i Norge.

Løsning:

Det ble bestemt at det skulle lages en rekke filmer med kjente norske personligheter med fokus på trafikksikkerhet. Vi bestemte oss for å bruke Vålerbanen, samme arena hvor vinnerne av en stor trafikksikkerhetskonkurranse skal få prøve seg bak rattet senere i høst.

Sammen med IUM og Marvelous utarbeidet vi manus til fem hovedfilmer hvor Atle Gulbrandsen skulle ta med seg kjendisene Edvald Boasson Hagen, Helene Olafsen, Ståle Sandbech, Joachim “Noobwork” Haraldsen og Daniel Kvammen ut på banen. I tillegg lagde vi en rekke kortere “Do it yourself-filmer”.

Etter tre lange opptaksdager på Vålerbanen ble filmene publisert på Facebook-sidene til Continental.

Resultat:

Responsen på filmene var enorm. De har til sammen nesten tre millioner visninger, og svært godt etterlatt inntrykk. Folk likte filmene! Kommentarene er positive, filmene oppfattes som troverdige, interessante og relevante.  Og Continental har virkelig nådd ut med sitt budskap om sin trafikksikkerhetsvisjon Vision Zero, viktigheten av gode dekk, gode assistansesystemer og gode holdninger.

I denne spillelisten kan du se alle filmene:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLCL1bUA3FzjQ47-mTsZo4N8m0rBTnc8V2

Her kan du se de første filmene:

Edvald Boasson Hagen:

Daniel Kvammen:

https://www.facebook.com/continentaldekknorge/videos/1319401844782405/

Helene Olafsen:

https://www.facebook.com/continentaldekknorge/videos/1332210583501531/

Ikke kjør med piggfrie vinterdekk om sommeren:

https://www.facebook.com/continentaldekknorge/videos/1326726064049983/