Film: V-Power-portrettet

De som fyller Shell V-Power Nitro+ på tanken elsker motoren sin. Og noen av disse personene har vi i Ribalta møtt gjennom vinteren.

Utfordring:

Shell V-Power Nitro+ er et spesialutviklet drivstoff, utviklet for å forbedre ytelsen uavhengig av hvilken bil du kjører. Mange av de som ekstra glade i bilene sine fyller dermed V-Power, og disse ønsker Shell å presentere på sine Facebook-sider.

Ribalta fikk derfor oppgaven med å finne frem til interessante mennesker med interessante biler som vi kunne lage miniportretter av til Facebook-siden.

Løsning:

Ribalta har et stort kontaktnett blant norske bilinteresserte, så vi brukte våre kontakter og fant frem til flere spennende folk med like spennende biler som alle ville vise frem bilene sine på Facebook.

Noen av portrettene har vi allerede gjennomført, og flere kommer i løpet av sensommeren og høsten. Vi har vært land og strand rundt i garasjer og på banetreff for å bli kjent med noen av de tusenvis av bilinteresserte som finnes i Norge.

Møtene har blitt til korte potretter på et par minutter som Shell har lagt ut på sine Facebook-sider. Vi har vært opptatt av å ikke lage reklamefilmer, men interessante portretter av spennende mennesker med spennende biler.

Resultat:

Videoene har vist seg å være svært populære, og har hatt en imponerende organisk spredning. Dette har ført til økt trafikk og flere tilhengere på Shell sin Facebook-side, men viktigst av alt; videoene har fått spredt budskapet om lidenskap for motor – akkurat det man trenger når man fyller Shell V-Power Nitro+.

Her kan du se noen av videoene:

Bernts Toyota Celica:

https://www.facebook.com/shellstasjonernorge/videos/1538601996217238/

Knut Eriks Caterham Super 7:

Knut Christian Hallans Morgan:

https://www.facebook.com/shellstasjonernorge/videos/1230033763740731/

Flere filmer kan du se på:
www.facebook.com/shellstasjonernorge