Univar AS

Kundemagasinet Pit Stop

Ribalta PR AS har ansvaret for kundemagasinet til Univar, Pit Stop.

Univar er en ledende leverandør av kjemiprodukter på verdensbasis, og har hele 179 distribusjonssentra i Europa, Nord-Amerika og Kina. Bare i Europa finnes 56 distribusjonssentra, hvor 2200 ansatte betjener mer enn 28 000 kunder i flere ulike bransjer. I Norden finner vi seks kontorer og ti lagerterminaler med til sammen 300 medarbeidere. Disse betjener mer enn 11 000 industrikunder.

 I 2010 ble Univar Norden utvalgt som makrodistributør for Shells smøremidler både i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Univar leverer nå et bredt spekter av kvalitetsprodukter for industri, marine, fly og landbruk, samt produkter for bilbransjen og sluttbruker. Dette er smøremidler som møter motorleverandørenes strengeste krav, og produktene har nøyaktig den samme kvaliteten verden over. Samarbeidet Shell-Univar sørger også for den beste tekniske support til kundene.

Magasinet Pit Stop omhandler smøremidler og mye av industrien som Univar og Shell jobber tett med innen blant annet automotive, marine og aviation.