Film: Videosnutter skaper engasjement

Ribalta er en erfaren leverandør av korte og lange videoer som passer perfekt til for eksempel sosiale medier.

Ønsker dere å presentere bedriften eller deres produkter på for eksempel Facebook? Skal dere arrangere et seminar hvor dere også ønsker å lage et sammendrag på film? Eller har det skjedd noe annet interessant som dere ønsker å fortelle verden om?

I slike tilfeller fungerer video svært godt, og vi i Ribalta leverer jevnlig video til våre kunder. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat om videosnutter til din bedrift.

Her er noen eksempler:

Nye Audi Q5:

På senhøsten i 2016 kom helt nye Audi Q5 til Norge. Det kom i første omgang kun en bil, og den skulle på en turné til alle Audi-forhandlere over hele landet. Dermed ville den ikke være tilgjengelig for pressen. Derfor fikk vi i Ribalta i oppdrag å lage en presentasjon av bilen dagen før Norgesturnéen startet. Atle Gulbrandsen fra Ribalta er selv Q5-eier, og vi valgte å spille på det i videoen.

Først lagde vi noen korte snutter tilpasset hver Audi-forhandler, som de kun bruke på deres egne Facebook-sider i forkant av sin lokale visning av bilen. Så lagde vi en snutt på 45 sekunder til Audi Norges Facebook-side, som i løpet av kort tid ble sett av mer enn 100 000. Fra denne videoen kunne man klikke seg videre til audi.no, hvor man kunne lese en lengre artikkel og se en video på tre minutter om den nye bilen. Denne videoen ble i løpet av en ukes tid sett av nesten 100 000 på Youtube.

Audi R8 på Rudskogen:

I oktoberdag i 2016 skulle Audi R8-eier Hans Frisak forsøke å sette ny banerekord for gateregistrerte biler på Rudskogen. Vi ble med for å filme, og lage en kort videosnutt til Audi sine Facebook-sider.

I løpet av få dager nådde videoen nesten 20 000 visninger, uten at det ble brukt en krone på promotering.

Svanemerket vaskehall:

Høsten 2016 åpnet Shell sin første svanemerkede vaskehall i Asker. På plass var blant annet forbrukerminister Solveig Horne og Ribalta med vår samarbeidspartner Bryng Film. Filmen ble lagt ut på Shell sine Facebook-sider.

Nytt stasjonskonsept:

I vår åpnet Shell sitt nye stasjonskonsept på Shell i Ås. For å spre budskapet om det nye stasjonskonseptet lagde vi i Ribalta denne presentasjonsfilmen som blant annet ble brukt på Shell sine Facebook-sider. Filmen ble sett av nesten 9 000 mennesker på en Facebook-side med rundt 3500 tilhengere.

Stand Oslo Motor Show:

Våre kunder Continental og Dekkmann hadde høsten 2016 sin egen stand på Oslo Motor Show. Ribalta var på plass rett etter åpning, og lagde en videosnutt som ble lagt ut på Facebook allerede fredag ettermiddag. Dermed fikk Continental og Dekkmann vist frem hva de hadde å by på under messen, mens det fortsatt gjenstod to dager av Oslo Motor Show.

Audi TTRS i Spania:

Da Audi TTRS ble lansert i Spania høsten 2016, ble Atle Gulbrandsen fra Ribalta sendt ned for å prøve bilen. Atle, som også kjører en Audi TT i racing, fikk i oppdrag å lage en enkel og personlig videosnutt med håndholdt kamera til Audi sine Facebook-sider.

Videoen fikk i løpet av noen dager mer enn 60 000 visninger.

Drømmedager i Spania:

Continental arrangerte høst 2016 Black Chili Event i Spania, hvor blant annet norske konkurransevinnere fikk oppleve noen drømmedager i Spania med noen av verdens råeste biler. Ribalta var med på turen, og lagde denne videoen som Continental i ettertid har brukt både eksternt og internt.

Seminar med Continental:

I november 2016 arrangerte Ribalta, sammen med Continental og Trafikkforum, seminaret “Menneske eller maskin”. Temaet var selvkjørende biler, hvor Continental er en viktig teknologileverandør, og hva som skjer med trafikklæreryrket den dagen bilene kjører av seg selv.

Vi inviterte til paneldebatt med Hege Eike Lie fra Continental, Stig Ohrvik fra Trafikkforum, Øystein Herland fra Volvo og Joakim Valevatn fra Teknologirådet, mens Atle Gulbrandsen fra Ribalta var ordstyrer. En fullsatt sal fikk høre en interessant debatt, og i ettertid lagde vi dette videosammendraget for de som ikke hadde anledning til å delta.