Hektisk høst

Det nærmer seg november, og høsten har vært morsom og hektisk for Ribalta PR AS.

Ribalta er stolte av å jobbe med noen av Norges fremste bilsportsutøvere, som har vært aktive gjennom hele sommeren og høsten. Dennis Olsen, Sverre Isachsen, Roar Lindland og Sondre Evjen har alle imponert på baner over hele verden og Ribalta har hjulpet til med å spre de gode resultatene til folk hjemme i Norge. Resultatene på banen har vært bra og resultatene når det kommer til antall lesere i Norge i både tradisjonelle og sosiale medier er også imponerende.

Dennis Olsen (N) Porsche Carrera Cup Deutschland - 02 Hockenheimring 2016
Dennis Olsen (N)
Porsche Carrera Cup Deutschland – 02 Hockenheimring 2016

I høst har vi også jobbet tett med Bilsport Online Racing-Cup, hvor ungdom fra hele landet konkurrerer mot hverandre på simulator – og hvor vinneren får teste en ordentlig racerbil.

seminar_st1

Vi har også hatt noen svært morsomme prosjekter å jobbe med denne høsten. Vi hadde blant annet medieansvaret for Nordisk Mesterskap i STIHL Timbersports i Elverum i august, vi var på plass i Arendal under Arendalsuka hvor vi jobbet for flere kunder og vi har vært to turer i Spania på jobb for både Audi og Continental. Vi har også vært med på å arrangere et stort frokostseminar for St1, og flere seminarer er på trappene utover høsten.

borning

Ellers har vi vært med på 90 års jubileet til STIHL, premieren av Børning 2 og vi har gitt ut høstens kundemagasin for St1, skrevet en rekke pressemeldinger, arrangert medietreninger, jobbet med sosiale medier og laget innhold til en rekke plattformer.

Ønsker du et uforpliktende møte med Ribalta er det bare å ta kontakt!