Medietrening

Mediehåndtering er et krevende håndverk. Dersom du skal håndtere en negativ sak er det viktig å begrense skaden på en effektiv og profesjonell måte. Er saken positiv eller nøytral gjelder det å utnytte muligheten optimalt.

Våre teknikker og treningsmetoder gjør at du får bedre kontroll på intervjusituasjonen, slik at dine budskap når gjennom.

Vi i Ribalta har vært på begge sider av mikrofonen og på begge sider av kameraet, derfor kan vi triksene og metodene. Vi har følt presset og nervøsiteten på kroppen. Vi vet hvordan det er fem minutter før TV2 Hjelper Deg starter kameraet, eller underveis i debatten i Tabloid.

Ribalta har erfarne journalister som kurser deg i dette. Medietreningen vil gjøre deltakerne tryggere på egne ferdigheter og forberede dem på alt fra første kontakt til intervjusituasjoner med ulike medier, samtidig utvikler vi sammen gode budskap som du benytter overfor media og andre interessenter.

Kursene varierer i omfang fra tematiske foredrag til helhetlige kursdager med praktiske øvelser. Våre opplegg kan tilpasses alle ferdighetsnivåer, fra rutinerte pressetalsmenn til helt ferske toppledere. Ta kontakt så skreddersyr vi den riktige pakken for din bedrift.