Krisekommunikasjon

“Fix the roof when the sun shines” er vårt motto når det gjelder krisehåndtering. Det er for sent å lage planer når man står med begge beina plantet i krisegjørma.

All erfaring fra krisehåndtering viser at du ikke dømmes av årsaken til krisen, men av hvordan du håndterer den. Vi i Ribalta hjelper deg både med gjennomtenkte kriseplaner, den praktiske krisehåndteringen og med kriseøvelser.

Målet er at merkevarene dine og selskapet ditt kommer gjennom krisen med både omdømmet, tilliten og økonomien i behold. Vi i Ribalta har erfaring fra hvordan kriser håndteres. Vi har vært der. Vi har følt presset på kroppen og vi har vært på begge sider av mikrofonene, slik at vi vet hvilke taktikker som vil hjelpe deg gjennom stormen.

Vi kurser deg i hvordan du håndterer en såkalt krisesituasjon: Hvordan organisasjonen jobber strukturert i tiden etter krisen inntreffer, viktig ansvarsfordelinger, nødvendig informasjonsflyt og riktig kontaktinformasjon. Vi viser deg hvordan du fremstår troverdig i en tid da pressen jobber med å bevise det motsatte.

Ribalta PR skreddersyr en kurspakke som passer ditt selskaps behov. Vi tilbyr også operative tjenester dersom krisen utarter seg. Kontakt oss for mer informasjon.

Ribaltas krisenummer er: (+47) 934 22 534.