Ribaltas tiende år går mot slutten

Ribaltas tiende år går mot slutten, og det har vært et annerledes år på mange måter.

Det er selvsagt pandemien grunnet koronaviruset Covid-19 som har gjort 2020 annerledes: Bortfall av jobb og inntekt på våren, permittering for første gang, ikke en eneste flytur, ikke en eneste utenlandstur – og massevis av alternativ jobbing som ikke var planlagt i utgangspunktet.

Ribalta har som mange andre selskaper møtt på utfordringer i 2020, men nå som året snart er omme kan vi heldigvis se tilbake på nok et godt år.

Det var mye som var usikkert i mars da Norge stengte ned, og som mange andre opplevde vi et betydelig bortfall av både jobber og inntekt. Men etter noen måneder med mindre inntekt og delvis permittering, var vi tilbake for fullt på høsten. Høsten har heldigvis vært travel og innholdsrik, og med fasit i hånd har det gått bedre i 2020 enn vi fryktet på vårparten.

Økonomisk ser det ut til å bli et greit år likevel, og det viktigste er at vi har klart å levere en rekke alternative løsninger til våre kunder i et år hvor det meste ble snudd på hodet. Ribaltas største kunder i 2020 har vært Norges Bilsportforbund, Viasat/NENT, Continental og Shell/St1 – og til sammen har vi jobbet for åtte kunder dette året. Vi har hatt god hjelp av flinke folk som Benjamin Ward og Daniel Hovdahl, og vi har levert tjenester som filmer, foto, pressemeldinger, PR-innsalg, nyhetsbrev, kommunikasjonsstrategier, podkaster og konferansierjobber – samt at undertegnede har kommentert Formel 1 for Viaplay og V Sport, og jobbet på halvtid som sportssjef i Norges Bilsportforbund – sammen med en rekke flinke folk.

Å levere konsulenttjenester kan ofte være preget av usikkerhet i tiden før nyttår med tanke på hvilke avtaler som forlenges og ikke, men det er med stolthet vi kan si at vi allerede har forlenget avtalene med alle våre største kunder i 2021. Og nettopp langsiktigheten på våre kundeforhold er det vi i Ribalta er mest stolt av.

Det er fortsatt noen uker igjen av året, men vi benytter likevel anledningen allerede nå til å takke alle kunder og partnere for samarbeidet i 2020, og ønsker en god jul og et godt nytt år når den tid kommer!

Oslo 05.12.20
Atle Gulbrandsen
Ribalta PR AS