Vårt tredje år går mot slutten

Ribaltas trede driftsår går mot slutten, og det er på tide med en liten oppdatering.

Ribalta PR_BAW_8 (1)Tiden går fort når man har det gøy, og snart er det tre år siden Ribalta PR AS startet. Vi startet Norges første PR- og kommunikasjonsbyrå med motorbransjen som spesialfelt den 1. januar 2011, og det har vært en eventyrlig reise så langt. Vi har blitt tatt godt i mot i bransjen og jobber nå for flere store kunder innenfor både bil, båt, motorsport, olje og dekk. I tillegg jobber vi for kunder i helt andre bransjer innen for eksempel varehandel, sandstrender og utleiebransjen.

Denne høsten har vi jobbet for å hjelpe kundene våre med alt fra valgkamp, kundemagasiner, nyhetsbrev, presseinnsalg, kriseøvelser, kommunikasjonsstrategier til julekalendre og sosiale medier.

Vi holder fortsatt til i Møllesvingen 2 i Ullevål Hageby, men vi har byttet til et større lokale, som gjør at vi har plass til flere ansatte på sikt. Vi er stadig på jakt etter nye kunder, og også flinke folk som ønsker å jobbe i vårt firma.

Det er fortsatt lenge til jul og nyttår, men vi benytter likevel anledningen til å takke alle kunder og samarbeidspartnere for året som har gått!