Krisekommunikasjon

“Fix the roof when the sun shines” er vårt motto når det gjelder krisehåndtering. Det er for sent å lage planer når man står med begge beina plantet i krisegjørma.

All erfaring fra krisehåndtering viser at du ikke dømmes av årsaken til krisen, men av hvordan du håndterer den. Vi i Ribalta hjelper deg både med gjennomtenkte kriseplaner, den praktiske krisehåndteringen og med kriseøvelser.

Målet er at merkevarene dine og selskapet ditt kommer gjennom krisen med både omdømmet, tilliten og økonomien i behold. Vi i Ribalta har vært på begge sider av mikrofonene, og slik at vi vet hvilke taktikker som vil hjelpe deg gjennom stormen.

Vi kurser deg i hvordan du håndterer en såkalt krisesituasjon: Hvordan organisasjonen jobber strukturert i tiden etter krisen inntreffer, viktig ansvarsfordelinger, nødvendig informasjonsflyt og riktig kontaktinformasjon. Vi viser deg hvordan du fremstår troverdig når noen prøver å bevise det motsatte.

Ribalta PR skreddersyr en kurspakke som passer ditt selskaps behov. Vi tilbyr også operative tjenester dersom krisen utarter. Kontakt oss for mer informasjon.

Ribaltas krisenummer er: (+47) 905 17 602.