Websider

Bedrifter og organisasjoners websider blir stadig viktigere som informasjonsplattform mot potensielle kunder og interessegrupper. Ribalta jobber med oppdragsgiver for å bygge den mest leservennlige, visuelt spennende, velformulerte og informative hjemmesiden som mulig. Vi optimaliserer hjemmesidene og gjør dem lett søkbare blant mylderet av konkurrenter på nettet.

Vi kan også stå til tjeneste med fotografering og videoproduksjon, viktige virkemidler for en vellykket og kundevennlig hjemmeside.

Sosiale medier

Vi hjelper også våre kunder med sosiale medier. Vi lager strategier og planer for hvordan et selskap bør drifte sine profiler på for eksempel Facebook, Twitter, Youtube og Instagram, og vi har også ansvaret for noen av våre kunders profiler på sosiale medier. Da er det vi som sørger for å oppdatere og skape engasjement.

 

Både egne medier (som websider og kundemagasin) og sosiale medier (som Facebook og Twitter) er viktige elementer i vår metodikk, hvor vi forsøker å bruke så mange kanaler som mulig for å få spredt budskapene på en kostnadseffektiv måte.