Case: Atle foran skjermen

Atle Gulbrandsen fra Ribalta blir ofte brukt som presentatør, programleder og foredragsholder. Se noen eksempler fra 2021 her.

Atle Gulbrandsen er i tillegg til å være kommunikasjonsrådgiver også kjent som Norges Formel 1-kommentator i mer enn 25 år, sportssjef i Norges Bilsportforbund og racerfører. Tidligere var han også motorjournalist i mer enn ti år, og testet noen av verdens raskeste biler over hele verden.

Med denne bakgrunnen har Atle høy troverdighet, og blir med jevne mellomrom brukt som presentatør, programleder og foredragsholder.

Her er noen eksempler fra 2021.

RiksTV/Strim/Nent:

I oktober 2021 ønsket RiksTV å lage en reklamekampanje for Strim med fokus på Formel 1 på Viaplay/V Sport, hvor Atle kommenterer. Det ble satt av en dag på Rudskogen med filming, og forskjellige snutter ble tatt ut i flere kanaler.

Se et eksempel her:

Mediekonferansen 2021:

andreboller

Mediaforum arranger hvert år Mediekonferansen, og i år var temaet “endring”. Atle Gulbrandsen ble hentet inn for å holde et foredrag om hvordan Netflix-serien Drive to Survive har gjort at Viaplay har tidoblet seertallene på Formel 1.

Viaplay og V Sport:

studio1

I tillegg til å kommentere Formel 1 22 helger i året, er Atle Gulbrandsen også programleder for se samme løpene. Foruten å være programleder er han også ofte gjest i andre programmer for å snakke om Formel 1, som for eksempel God Morgen Norge.

gmn

Norges Bilsportforbund:

nbf

Atle Gulbrandsen er leid ut til Norges Bilsportforbund som sportssjef på halvtid. Men også der hender det at Atle må foran kamera, som da det ble en digital presentasjon av landslaget i april.

Porsche Mission R:

missionr_bild

Som den eneste journalisten i Skandiavia var Atle Gulbrandsen kvalifisert til å teste Porsches nye elektriske konseptracerbil Mission R. Dermed ble det en tur til Los Angeles for å teste bilen med over 1000 hestekrefter, og lage innhold til Viaplay og Elbil24.

Shell-stasjoner Norge:

Ribalta har jobbet for Shell (St1 Norge AS) i ti år, og har et veldig tett samarbeid. Vi gjør en rekke forskjellige oppgaver for St1, og en av oppgavene i år var at Atle skulle komme med noen biltips før sommerferien.

Se tipsene her: https://www.st1.no/st1no/shell-stasjoner/shell-tipser

Continental Dekk Norge:

En annen kunde Ribalta har jobbet for i snart ti år, er Continental Dekk Norge. Også her gjør vi en rekke forskjellige oppgaver, men da Continental lanserte Dekksjekkdagen, ønsket de også Atle foran skjermen.

Se eksempel her: https://www.dekksjekkdag.no/hvordan-sjekke-dekkene-hjemme