God jul!

Julen nærmer seg, og det er på tide å ønske alle våre forbindelser en god jul og et godt nytt år!

2014 har vært et hektisk og morsomt år for oss i Ribalta. Det var full gass fra året startet, og på nyåret startet vi et samarbeid med både Harald A. Møller AS og Andreas Stihl AS. På vårparten lagde vi også tre nye kundemagasiner, og vi jobbet med våre faste kunder som vi har samarbeidet med i flere år.

I mars kunne man også lese denne artikkelen om oss på Kampanje: http://kampanje.com/archive/2014/03/slar-seg-opp-pa-bil-pr

På våren søkte vi også etter en ny ansatt i Ribalta, og fikk 80 søknader. Vi var gjennom en tidkrevende prosess med mange intervjuer, og mange gode kandidater søkte. Så hva skjedde? Vel, vi endte opp med å ikke ansette noen. Mange av de som søkte hos oss var definitivt flinke, men til syvende og sist fant vi ikke akkurat den personen vi var ute etter. I stedet har vi benyttet oss mer av frilansrådgivere og frilansjournalister dette året.

Høsten ble like travel og morsom som våren. Mye jobbing, og i år har vi reist til steder som Bodø, Hannover, Athen, Levi, Trondheim, Haugesund og Lillehammer. Vi har laget filmer, magasiner, arrangert pressekonferanser, sendt pressemeldinger, rigget eksklusive PR-innsalg, laget PR-manualer, arrangert medietreninger, arrangert presseturer, skrevet nyhetsbrev, oppdatert websider, laget Facebook-sider, gjennomført idé-dugnader, laget kommunikasjonsstrategier, planlagt messer og mye mer.

Akkurat nå venter en liten juleferie, men om ikke lenge kommer det flere nyheter. Vi kommer snart med en ny webside og flere nye kunder skal presenteres.

Men aller først; god jul og godt nytt år!

Hilsen Atle, Frederik og Stein.