God jul og godt nytt år!

rib2Både julen og 2017 er rett rundt hjørnet, og det er på tide å ønske god jul og godt nytt år til alle våre forbindelser!

2016 har vært et godt og hektisk år for oss i Ribalta. Året startet blant annet med nye kunder i form av Dekkmann, Dennis Olsen, Roar Lindland og Sondre Evjen, og i februar ble Pål André Skogen ansatt som rådgiver.

Det siste året har bydd på flere store og små oppgaver, og vi har blant annet merket en stor etterspørsel etter videoinnhold fra flere av våre kunder. Vi jobber stadig med å heve vår egen kompetanse, og i 2017 kommer vi til å satse enda mer på å levere godt videoinnhold til flere kunder.

I tillegg til videoproduksjon har dette året også bestått av å lage kundemagasiner, skrive massevis av pressemeldinger, drive med PR-innsalg, medietrening, strategisk rådgivning, drifting av sosiale medier, produksjon av websider og arrangering av stakeholderseminarer.

– Vi har allerede flere spennende planer for mange av våre kunder, og vi gleder oss til å ta fatt på 2017, sier daglig leder Atle Gulbrandsen.

Vi i Ribalta takker alle våre kunder og samarbeidspartnere for et godt år!

Atle, Stein og Pål André