God sommer!

Foto: A Guy Taking Pictures, Flickr

Juli og sommerferie nærmer seg med stormskritt for de fleste. Vi i Ribalta vil imidlertid være tilgjengelige for både eksisterende og nye kunder gjennom sommeren. Er det noe som trengs, er det med andre ord bare å ta kontakt!

Vinteren og våren har vært preget av endringer i Ribalta. I februar ble Pål André Skogen ansatt som rådgiver, og flere av våre kunder har allerede blitt kjent med ham.

I løpet av årets første halvdel har vi levert spennende innhold til våre kunder – innhold som har ført til bedre resultater og større kjennskap i markedet. Vi har blant annet redesignet Shells Refuel-magasin i forbindelse med St1’s oppkjøp av Shells nedstrømsvirksomhet i Norge, vi har vært med på utviklingen av PR-konspeter rundt Børning-oppfølgeren sammen med Continental og Dekkmann og vi har fått følge Dennis Olsen, Roar Lindland, Sondre Evjen og Sverre Isachsen som leverer gode resultater internasjonalt. Vi har også jobbet tett med andre kunder som Harald A. Møller AS, Andreas Stihl AS og Strømmen Storsenter.

Vi gleder oss til fortsettelsen, og vil med dette ønske alle våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere en riktig god sommer!

Vennlig hilsen
Atle, Pål André og Stein