Pål André Skogen ansatt i Ribalta PR AS

palandrePål André Skogen er ansatt som ny kommunikasjonsrådgiver hos Ribalta PR AS. Skogen kommer fra stillingen som redaktør i Racing, og har tidligere jobbet som motorjournalist hos blant annet Vi Menn og klikk.no.

– Vi er veldig glade for å ha fått Pål André med på laget. Vi kjenner Pål André fra tidligere som en uvanlig solid fyr, og vet at han vil passe svært godt inn i Ribalta, sier daglig leder Atle Gulbrandsen.

Ribalta PR AS har nettopp fylt fem år, og har selskaper som Smart Fuel AS (Shell), Harald A. Møller AS, Continental, Dekkmann og Stihl på kundelisten.

– Vi har hatt en fantastisk start på det nye året med økt oppdragsmengde, så det er kjærkomment at Pål André kan begynne hos oss nå. Pål André sitter på spesialkompetanse som vil komme våre kunder til gode fra dag én, forteller styreleder Stein Rømmerud.

Pål André hadde sin første arbeidsdag i Ribalta mandag 15. februar.

– Jeg gleder meg veldig til å komme ordentlig i gang! Flesteparten av Ribaltas kunder driver med ting jeg brenner for personlig, og det blir spennende å hjelpe dem til å få ut sine budskap.