Rekordforsøk med Shell

Nordkapp_2-kopi-1024x635Her kan du lese om rekordforsøket Ribalta organiserte for Shell, og noe av det andre morsomme vi har gjort denne høsten.

Det har vært en travel og morsom høst så langt for Ribalta, og noe av det første vi gjorde etter sommerferien var å organisere et rekordforsøk for Shell, hvor to av verdens beste økokjørere skulle kjøre fra Lindesnes til Nordkapp (gjennom Norge) på minst mulig drivstoff – for så å se om de kunne komme seg fra Nordkapp og til Oslo (gjennom Sverige) på én tank tilbake.

Rekordforsøket var vellykket, og turen genererte massevis av mediedekning og deltakelse i Shells konkurranse fra folk over hele landet. Du kan lese mer om det her. 

IMG_9803Rett før sommeren arrangerte vi også en pressekonferanse for Shell Eco-marathon på Aker Brygge i Oslo. Dit kom teamene fra NTNU i Trondheim og Høgskolen i Østfold for å vise frem sine biler. På plass var også samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen, og pressekonferansen ble sendt direkte på TV2 Nyhetskanalen. I tillegg var medier som NRK, NTB og en rekke bransjemedier på plass for å dekke begivenheten.

Ribalta har hatt ansvaret for mediedekningen av Shell Eco-marathon i Norge siden 2012, og i år ble alle rekorder slått da konkurransen genererte nesten 200 artikler og reportasjer i norske medier, nådde nesten 5 millioner lesere/seere/lyttere og oppnådde en annonseverdi på nesten 10 millioner kroner.

IMG_8153Denne høsten har vi også laget magasiner for Hyundai, Shell og nå er vi i gang med årets siste C:info for Cramo. Vi har også arrangert flere seminarer for kunder som Continental, Fyn og Costa Brava. I tillegg har vi hatt det nasjonale presseansvaret for sykkelrittet Arctic Race, vi har jobbet for kunder som Thule, Fjordline, Harald A. Møller, Stihl, Univar og Sverre Isachsen – og vi har medietrent en rekke talspersoner.

Før året er omme har vi noen veldig spennende jobber på gang, og de kan du lese om senere på denne websiden!

Siste nytt kan du også få på våre Facebook sider!