For et morsomt halvår!

Det nærmer seg juli og litt sommerferie for oss i Ribalta, og det er på tide å se tilbake på et ekstremt travelt, men morsomt halvår.

Tiden går fort når man har det moro, og 1. januar virker nesten som i går. Første halvåret i 2017 har vært spekket med morsomme jobber for oss i Ribalta, og til sammen er vi åtte personer som har stått på lønningslista vår denne våren og gjort forskjellige jobber.

I Ribalta har vi tro på langsiktighet, og derfor er vi stolte av at vi har langvarige forhold til våre kunder.

St1/Shell, for eksempel, som vi har jobbet med siden 2012. Det vitner om at både St1 og vi er svært godt fornøyd med samarbeidet. Så langt i år har vi gjort mer for St1 enn noen gang med blant annet å lage to kundemagasiner og hele 19 videosnutter. Noen av videoesnuttene kan du se her!

Continental har vi jobbet for i 4,5 år, og denne våren har vi jobbet mye med deres Vision Zero. Vi var blant annet med på Vålerbanen sammen med en rekke kjendiser for å lage videoer til trafikksikkerhetskampanjen. Sjekk ut videoene her!

Vi jobber også for Dekkmann, som vi også har laget videoer og en rekke vellykkede PR-utspill for denne sommeren.

crafter

En annen kunde vi har hatt i mange år er Harald A. Møller AS. Som tidligere har vi gjort jobber for både Audi, Volkswagen, Skoda og Volkswagen Nyttekjøretøy. Blant annet en rekke videoer som denne:

https://www.facebook.com/audimollerbiloslovest/videos/592431034294727/

Stihl er en annen kunde vi har jobbet for i mange år, og denne våren har vi blant annet laget videoserien Real People Stihl People. Les mer om den og se noen av filmene her.

Denne våren har vi også laget noen videoportretter til Viasat, vi har fulgt opp flere motorsportsutøvere og samarbeidet med Norges største kjøpesenter.

Nå blir det noen roligere uker, men vi er tilgjengelige på telefon og epost hele sommeren!

loeb